Wij volgen geen 'doorsnee' aanpak, gaan direct met je aan de slag met wat wij aan jou zien, horen en merken. Letterlijk en figuurlijk zetten we je in beweging en daarmee op het spoor van jezelf.

Je verliest geen tijd, gaat snel op je doel af, met een blijvend resultaat. Aan den lijve ontdek je de processen die diep in jou doorwerken en hun sporen in je leven trekken. Je leert hoe jij deze praktisch en duurzaam kunt veranderen.

Beweging ontstaat als je letterlijk én figuurlijk bewogen, geroerd en geraakt wordt. Gelijk het schudden aan een boom! Energie die hiermee vrijkomt manifesteer je direct. Remmende patronen laat je los gelijk de bladeren die de boom heeft losgelaten. Je laat je niet meer met de loop en waan der dingen meevoeren. Je volgt je eigen roeping en je innerlijk kompas.

De ontdekkingsreis richt zich op je gehele functioneren. Spanning en weerstand in je geest en in je lichaam wreken zich in alles wat beweegt: je spieren, je zenuwen, je spijsvertering. Maar ook tussen je oren, in je dromen, je emoties, je vrees en de afstand in jezelf, hoe je met jezelf, met anderen én met je omgeving omgaat.